U ziet er natuurlijk graag goed uit.
De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. Pedicure Hoogezand kan u daarbij helpen.

Voor wie?
Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging en dat kan bij Pedicure Hoogezand. Of u nu veel zit, staat of loopt.Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van het lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer knie-, heup-, rug- of nekklachten ontstaan.

Uitgebreid advies
Pedicure Hoogezand kan u niet alleen van al uw ontstane ongemakken verlossen, maar helpen in het voorkomen ervan. Pedicure Hoogezand kan u daarover uitgebreid adviseren. Niet alleen over de manier waarop u uw voeten het beste kunt verzorgen, maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf van (sport)schoenen of over de lichaamshouding. Daarnaast kan ik klachten of aandoeningen signaleren die mogelijk behandeling door een arts behoeven.

Conditie bij het sporten
Bij sporten is een goede conditie van groot belang. Voeten spelen daarbij een belangrijke rol. Niet alleen bij voetbal en loopsporten, maar bij vrijwel alle takken van sport. Iedere beweging komt tot stand door een samenspel van botten, spieren en zenuwen.

Wat doet een pedicure
Een standaard pedicure behandeling bestaat uit:

Kennismaking/intake gesprek bij de eerste behandeling.
Anamneseformulier invullen en een voeten inspectie.
Nagels knippen en de nagelomgeving schoonmaken.
Eelt verwijderen
Likdoorn/weke likdoorn verwijderen.
Mechanisch afwerken.
Incrèmen van de voeten.

Uw voeten? Ze zijn het waard!

Kijk bij de prijslijst voor actuele prijzen!